Stacks Image 25
Wijnkoeling

De Vries Koeltechniek levert, onderhoud en installeert diverse soorten wijnkoeling. Temperatuur i.c.m. luchtvochtigheid spelen een belangrijke rol, de temperatuur beïnvloedt de geur en smaak van de wijn. Heeft u vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten en de Vries Koeltechniek komt u helpen.
Stacks Image 28
Stacks Image 31
Stacks Image 34
IDEALE SERVEERTEMPERATUREN VAN WIJN

  • Frisse, zeer fruitige witte wijnen: 8-10 graden (3 uur koelen)
  • Volle, aromatische witte wijnen: 10-12 graden (1,5 tot 2 uur koelen of een half uurtje van te voren uit de koelkast)
  • Fruitige rode wijnen: 14-16 graden (half uurtje koelen)
  • Krachtige, volle wijnen: 18 graden (kwartiertje koelen)
Stacks Image 37
Stacks Image 40
Stacks Image 43